На центральному ринку рецидивіст зірвав ланцюжок з шиї, тепер його чекає ув'язнення

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
07.08.2019 · 08:23 · переглядів - 1646

Бердянською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 186  КК України.


Так, на початку липня 2019 у денний час, неодноразово судимий 25-ти річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись на території центрального ринку в м.Бердянськ, помітив на шиї жінки золотий ланцюжок, підійшов до неї та шляхом ривка за ланцюжок зробив спробу його зірвати, але від ривка  остання впала на тротуар. Далі, грабіжник продовжуючи свій злочинний умисел, через голову зняв з шиї потерпілої вищевказаний ланцюжок.

Після цього, він утримуючи при собі викрадене майно, залишив  місце скоєння злочину, розпорядившись вищевказаним майном на власний розсуд, чим завдав потерпілій майнову шкоду.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.186 КК України.

Крім того, процесуальним керівником досудового розслідування підтримано клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, яке задоволено судом.

На разі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Тарас Мирославович Матвіїшин




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок