Состояние Олега Семенченко остается крайне тяжелым. Подозреваемый в наезде задержан

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
12.08.2019 · 10:12 · переглядів - 15717

Ситуация у пострадавшего 18-летнего бердянца на сегодняшнее утро остается очень сложной. Врачи борются за жизнь парня. Тем временем, полиция задержала предполагаемого водителя.

Состояние Олега Семенченко остается крайне тяжелым. Подозреваемый в наезде задержан

Известие чудовищной ситуации, произошедшей в ночь с субботы на воскресенье на пешеходном переходе в районе пляжа «Солома» моментально взбудоражило весь Бердянск. Состояние Олега Семенченко остается крайне тяжелым. Эту информацию подтвердил главврач ТМО Дмитрий Егоров.

Правоохранители нашли авто Honda, совершившее наезд на парня. Задержан и основной подозреваемый в происшествии. Это житель Днепра, который сразу же попытался скрыться и с места ДТП, и из города в целом.

В настоящее время полиция проводит следственные мероприятия. Его детали будут известны чуть позже.

Тем временем родные и близкие Олега Семенченко просят всех неравнодушных помощи в спасении его жизни и здоровья.

Карта Приватбанка
5168 7573 1223 2368
Семенченко Игорь Владимирович 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Співробітники Бердянського відділу поліції розшукали автомобіль та встановили особу водія, який на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на чоловіка та зник з місця події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

11 серпня близько 03:10 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалим.

Встановлено, що по вулиці Макарова у Бердянську, невстановлений водій автомобіля "Хонда Акорд" скоїв наїзд на чоловіка, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

В результаті аварії потерпілого 2000 року народження у важкому стані доставлено до лікарні.

Вжитими заходами розшуку, співробітники поліції розшукали автомобіль в місті Бердянськ. Крім того, поліцейські встановили особу чоловіка, причетного до скоєння злочину. Ним виявився громадянин 1984 року народження. Останнього затримали на блокпосту в місті Запоріжжя, коли він їхав до міста Дніпро.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (095) 687-57-67 або 102.

Тэги: дтп



Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок