Цього літа, за перевантаження, вже виявлено і притягнуто до відповідальності 37 осіб

По матеріалам пресс-службы полиции
20.08.2019 · 14:43 · переглядів - 848

Рух великовагового вантажного транспорту на в’їзді у м. Бердянськ обмежений.

Цього літа, за перевантаження, вже виявлено і притягнуто до відповідальності 37 осіб

Для забезпечення збереження доріг від передчасного руйнування відповідно до Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та іншими нормативними документами, передбачено здійснення перевезення вантажів із загальною масою (разом з масою транспортного засобу) – не більше 40 тонн, з навантаженням на одиночну вісь 11 тонн. Зазначена норма не відрізняється від норм, передбачених Європейським законодавством.

Також розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 22.05.2019, №279 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг та вулиць на період підвищення температури повітря у 2019 році», введено тимчасове обмеження руху вантажних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн, автомобільними дорогами загального користування та вулицями населених пунктів в денну пору доби за температурою вище 28 *С.
16.08.2019 року співробітниками Бердянського відділу поліції спільно з працівниками «Управління «Укртрансбезпеки» та « Служби автомобільних доріг» в Запорізькій області на посту поліції, розташованому на Мелітопольському шосе, на в’їзді у м. Бердянськ, було зупинено водія автомобіля «КАМАЗ», який перевозив 46 тонн(зерна), при дозволенних 40. Рух даного транспортного засобу було припинено. На водія на місці складено протокол про адміністративне правопорушення згідно ст.132-1 КУпАП, санкції за якою передбачають штраф у 510 грн. Матеріали (акт) стосовно власника транспортного засобу направлені на розгляд до відділу "Управління Укртрансбезпеки" області, де штрафні санкції вимірюються в євро.

На жаль, такі випадки непоодинокі. Тільки за цей літній сезон вже виявлено і притягнуто до відповідальності 37 осіб. 




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок