Поліція розшукала водія, який заблокував швидку допомогу у Бердянську

По матеріалам Бердянської поліції
22.08.2019 · 12:54 · переглядів - 9334

Водій свою провину заперечує


В мережі Інтернет була оприлюднена інформація, що 12.08.2019 водій на автомобілі «Nissan Maxima» в районі т/ц «АТБ» по проспекту Східному заблокував автомобіль швидкої допомоги, в якій знаходила дитина, яка потребувала невідкладної допомоги, ще й і влаштував скандал.

Інформація про подію була внесена до Журналу обліку інформації Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, на пошук правопорушника були орієнтовані всі наряди. Справа була взята на контроль керівництвом відділу поліції.

Співробітники поліції опитали медпрацівників, які підтвердили неправомірні дії підозрюваного у правопорушенні – «підрізав», не пропускав, а потім ще й ображав з використанням нецензурної лексики. В ході патрулювання міста місцезнаходження автомобіля було встановлено – в одному з дворів по вул. Морська. На водія – жителя міста Дніпро, 1975 року народження, співробітниками поліції складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст.173 (дрібне хуліганство), ч.3 ст.122 (Перевищення водіями транспортних засобів швидкості руху, невиконання сигналів регулювання дорожнього руху, порушення правил перевезення людей та інших правил дорожнього руху) КУпАП.

Водій свою провину заперечує – каже спочатку не помітив спецавтомобіль, а потім не зміг пропустити через ситуацію, що склалася на дорозі, нікого не ображав - збирається оскаржувати постанови. Остаточне законне рішення по справі прийме суд.

Але, головне, щоб всі учасники дорожнього руху зробили правильні висновки з даної ситуації - пам’ятаймо, що ціна своєчасного прибуття спецавтомобіля (пожежної, поліції, швидкої) – це здоров’я, а іноді і життя громадян.

Водії, будьмо взаємоввічливими на дорозі!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок