Рибний ринок під загрозою закриття? Продавці організували мітинг під мерією

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.09.2019 · 09:17 · переглядів - 5134

З ранку 2-го вересня, під стіни мерії прийшли близько сотні продавців рибної продукції, які працюють на Центральному ринку. Люди занепокоєні інформацією про ліквідацію рибного ряду на ринку

Рибний ринок під загрозою закриття? Продавці організували мітинг під мерією

Після інциденту з масовим отруєнням людей креветкою, Держпродспоживспілка провела перевірку, за результатами якої Центральний ринок було оштрафовано на 40 тисяч гривень. Було виявлено порушення правил торгівлі рибою. У зв'язку з цим, адміністрація ринку, наче б то, прийняла рішення винести з критого ринку 16 столів. Люди обурились такими намірами і вийшли під стіни мерії. До мітингувальників вийшов міський голова Володимир Чепурний. Після нетривалого спілкування, представників мітингарів запросили на нараду за участі керівника підприємства Вадима Пікуля, начальника управління Держпродспоживспілки в Бердянську Дмитра Дойнова під головувавнням міського голови Володимира Чепурного.

Директор ринку Вадим Пікуль зазначив, що 16 столів ніхто прибирати не збирається. Будуть ліквідовані місця, на яких незаконно торгують. З приводу температурного режиму, керівник підприємства зазначив, що ринок зацікавлений в електрифікації всіх робочих місць, однак отримати дозволи в обленерго дуже не просто. Наразі адміністрація ринку займається питанням заміни робочих поверхонь, де продають рибу.

Начальник управління Держпродспоживспілки в Бердянську Дмитро Дойнов наголосив, що продавати рибу без документів ніхто не має права! Це перша і основна вимога до продавців.

Представники “рибників” наголосили, що вони готові на правах дольової участі вирішити проблему температурного режиму, однак адміністрація ринку має бути локомотивом цих змін. Люди зацікавлені в покращенні умов роботи і навіть готові долучитись фінансово.

Міському голові Володимиру Чепурному люди висловили чимало претензій з приводу роботи ринку — під час дощу, продавці змушені стояти на піддонах, через затоплені площі. Потребує ремонту купольна частина критого ринку і т.п.

Люди налаштовані рішуче — в разі продовження тиску з боку адміністрації і ліквідації рибних рядів — продавці обіцяють перекривати дорогу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок