Садівника-любителя посадили на три роки за вирощування конопель

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
25.09.2019 · 16:05 · переглядів - 596

24 вересня 2019 року Бердянським міськрайонним судом розглянуто кримінальне провадження відносно місцевого жителя, який обвинувачується у незаконному посіві та вирощуванні конопель особою, яка була засуджена за цією статтею та, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст.309 КК України та у незаконному придбанні та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс без мети збуту.


Місцевий житель гр.. К., будучи особою, яка була засуджена за статтею 310 КК України та яка раніше вчинила злочин, передбачений ст.309 КК України, а місцем свого проживання знову вирощував рослини роду коноплі та зберігав особливо наркотичний засіб канабіс без мети збуту, які було виявлено працівниками поліції в ході санкціонованого обшуку..

Обвинувачений є раніше судимий за аналогічні злочини, вчинив злочин в період іспитового строку, висновків для себе не зробив та знову вчинив аналогічні злочини.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи судом, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки 1 місяць. 

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Ольга Андріївна Кривцун




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок