У Нацраді пояснили, що буде з мовленням телеканалу «112 Україна»

По матеріалам Слово і діло
27.09.2019 · 09:25 · переглядів - 319

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення роз'яснила, що як саме відбуватиметься трансляція телеканалу 112 Україна після того, як набрало чиності рішення про припинення його ліцензії

У Нацраді пояснили, що буде з мовленням телеканалу «112 Україна»

Зазначено, що в низці регіонів буде припинено тільки цифрове мовлення 112 Україна.

 - У цифрі не буде мовлення тільки тих регіональних компаній, ліцензії яких сьогодні розглядали. Національна рада відсилає лист провайдеру. Як тільки він його отримає, він його і вимикає. Вимикає сигнал провайдер. Це не через півроку, це найближчим часом, - пояснили в Нацраді.

Так, ліцензій на цифрове мовлення були позбавлені п'ять компаній: ТОВ Аріадна ТВ, ТОВ Лідер ТВ, ТОВ ТБ Вибір, ТОВ Новий формат ТВ і ТОВ Партнер ТВ.

Згідно з даними Держреєстру суб'єктів інформаційної діяльності ці компанії поширювали мовлення каналу на кілька регіонів. Зокрема, мовлення поширювалося в Києві, Чернігові, Вінниці, Кривому Розі, Харкові, Дніпрі, Полтаві, Херсоні, Сумах, Львові, Ужгороді, Мукачеві, Луцьку, Черкасах, Хмельницькому, Івано-Франківську та прилеглих районах.

Крім того, згідно з рішенням, цифрове мовлення каналу 112 Україна буде припинено і в містах Луганської і Донецької областей. Зокрема, в Маріуполі, Костянтинівці, Краматорську та інших.

Втім, в Нацраді запевнили, що в цих регіонах телеканал можна буде дивитися на супутниковому та кабельному сигналі. Також мовлення буде доступно в інтернеті.

Нагадаємо, 26 вересня Нацрада відмовилася продовжувати ліцензію на цифрове мовлення телеканалу 112 Україна. Згідно з рішенням, телеканал систематично порушував умови ліцензії та отримав кілька попереджень.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок