Водію Хонди, який збив пішохода і зник з місця ДТП, загрожує 8 років в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
02.10.2019 · 12:32 · переглядів - 2623

Бердянською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч.2 ст.286 КК України. (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли тяжкі тілесні ушкодження).


Відтак на початку серпня 2019 пізно вночі, в м. Бердянську Запорізької області, водій, керуючи легковим автомобілем «Honda Accord», рухався проїзною частиною, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу зі швидкістю, яка перевищувала максимально допустиму швидкість руху в населеному пункті. У цей же час, по вищезазначеному нерегульованому пішохідному переходу переходив студент одного із вищих навчальних закладів міста. Під час наближення до нерегульованого пішохідного переходу, не зменшив швидкість та не зупинився, внаслідок чого скоїв наїзд на пішохода, та в порушення встановлених правил залишив місце дорожньо-транспортної пригоди, до якої він причетний.

В результаті наїзду потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, з якими його було доставлено до КУ БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання».

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Винному загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Заступник керівника
Бердянської місцевої прокуратури

Роман Валентинович Парсенюк




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок