З Днем Незалежності України!

Бердянськ 24
24.08.2014 · 14:50 · переглядів - 2499

Дорогі наші читачі! Від імені колективу міського інформаційного порталу «Бердянськ 24» прийміть найщиріші вітання з Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

Рік тому перехожі у вишиванках, діти з квітами маків, вплетеними у волосся викликали б у нас глибоке здивування. Ще декілька місяців тому Україна жила спокійним життям, а зерна патріотизму ховалися десь далеко в нашій свідомості. Українські атрибути висіли лише в державних закладах, а про любов до країни ніхто й не вважав за потрібне говорити. Проте криваві події на Майдані стрімко змінили мислення українців.

Стрімко змінює нас і війна. Тепер у вільний час всі небайдужі так чи інакше допомагають нашій країні: збирають гуманітарну допомогу, пишуть листи солдатам, влаштовують благодійні концерти, чи займаються просвітництвом серед молоді, що теж дуже важливо. Люди «в тилу» всіляко намагаються підтримувати дух держави. Так і почали одягати вишиванки, вінки, синьо-жовті стрічки... Відбуваються автомайдани, велопробіги, з'явилися хоч і нецензурні, але патріотичні лозунги ультрас.

«Бердянськ 24» невпинно й об`єктивно продовжує інформувати вас про всі ці важливі події. За час неоголошеної країною-агресором війни відбулась самоідентифікація українців. Не було б щастя, як то кажуть...

Тепер у багатьох із нас є синьо-жовті стрічки, безліч українських віршів на сторінках у соціальних мережах, а наші телефони відгукуються веселими патріотичними піснями. Так відбулася зміна мислення, зародилася любов і повага... Бо в таких дрібницях ми можемо бути непоказово щирими й відвертими.

Зараз 23-річна Україна бореться за право називатися незалежною державою. Тож давайте не будемо байдужими до війни, яка відбувається за декілька кілометрів від нас!

Сподіваємось, що наступну 24-ту річницю ми відсвяткуємо у мирі та злагоді. Варто лише запастись мужністю й терпінням. Як казав письменник Еріх Ремарк - «Будь-який мир нічого не вартий, якщо немає миру в серці!».

Ваш інформаційний портал «Бердянськ 24».




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок