В Бердянску викрали людину. Підозрюваних затримали

По матеріалам Полиции
05.10.2019 · 14:18 · переглядів - 5116

Завдяки вчасному повідомленню громадян поліцейські затримали підозрюваних у викраденні чоловіка в Бердянську

В Бердянску викрали людину. Підозрюваних затримали

Працівники поліції затримали у порядку ст. 208 КПК України двох зловмисників, які у місті Бердянськ побили та викрали студента. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. На даний час мотиви дій фігурантів встановлюються.

4 жовтня близько 15:10 біля навчального закладу по вулиці Європейській в місті Бердянськ двоє чоловіків побили студента 2001 року народження, після чого силоміць посадили його в автівку та зникли з місця злочину.

Громадяни, які стали свідками протиправних дій, одразу зателефонували у поліцію. На пошук автомобіля, на якому зникли зловмисники разом з потерпілим, було негайно орієнтовано особовий склад відділу поліції. Ведено в дію поліцейську операцію «Перехват».

У результаті оперативної та злагодженої роботи вдалося встановити напрямок пересування транспортного засобу.  Поліцейські зупинили автівку на блокпосту на виїзді із міста Бердянськ.

Правоохоронці встановили особи підозрюваних. Ними виявились місцевий мешканець 1975 року народження та житель Донеччини 1984 року народження. Фігуранти затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час мотиви дій зловмисників встановлюються.

За фактом викрадення чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок