В Бердянську поліцейські вилучили наркотичний засіб на суму понад 350 тисяч гривень

По матеріалам Полиция
12.10.2019 · 20:31 · переглядів - 1459

Працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим, під час обшуку в гаражі, розташованому в місті Бердянськ, виявили та вилучили близько 4,5 кілограм наркотичного засобу, за попередніми даними «марихуана». Вилучене направлено на дослідження.


11 жовтня працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області провели санкціонований обшук в гаражі, який розташований в місті Бердянськ та належить чоловіку 1979 року народження.

В результаті поліцейські виявили та вилучили близько 4,5 кілограм речовини рослинного походження у висушеному стані (за попередніми даними наркотичний засіб «марихуана»).

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Звертаємось до усіх громадян, якщо ви володієте інформацією щодо розповсюдження, зберігання, придбання, виробництва наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, повідомте про це за телефоном Управління протидії наркозлочинності 098-004-96-20 або «102».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок