Депутати розглянуть бюджет у першому читанні і вперше ставитимуть запитання Кабміну Гончарука (ОНЛАЙН)

По матеріалам НВ Україна
18.10.2019 · 10:04 · переглядів - 174

У п’ятницю, 18 жовтня, Верховна Рада проводить своє заключне засідання нинішнього пленарного тижня — наступного разу депутати зберуться в сесійній залі лише 29 жовтня

Депутати розглянуть бюджет у першому читанні і вперше ставитимуть запитання Кабміну Гончарука (ОНЛАЙН)
Фото - Микола Білокопитов / Прес-служба ВР

Сьогодні парламент дев'ятого скликання вперше проведе годину запитань до уряду - нардепи зможуть озвучити свої запитання представникам Кабміну Олексія Гончарука. Цьому приділять першу частину ранкового засідання Ради 18 жовтня.

Потім Рада розгляне в першому читанні проект держбюджету на 2020-й рік (законопроект № 2000). Нагадаємо, 20 вересня Кабмін вперше представив його у Верховній Раді.

У другому читанні проект бюджету-2020 мають прийняти 15 листопада, а остаточно затвердити головний фінансовий документ країни Рада планує не пізніше 1 грудня 2019 року.

Крім того, сьогодні до порядку денного включено ще ряд законопроектів, у тому числі про внесення змін до Бюджетного кодексу (№2144) і до Лісового кодексу  (№1155 - про встановлення мораторію на суцільну вирубку лісів і зелених насаджень).

Також депутати мають намір ратифікувати міжурядові угоди між Україною і США в сфері оподаткування і внести відповідні зміни в податкове законодавство.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок