Вбивцям таксиста загрожує довічне ув'язнення

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
21.10.2019 · 15:50 · переглядів - 2236

Бердянською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.115, ч.2 ст.289, ч.2 ст.187 КК України (умисне вбивство, незаконне заволодіння транспортним засобом, розбій) відносно трьох зловмисників, які в процесі розбійного нападу скоїли умисне вбивство мешканця м. Бердянськ, який займався підприємницькою діяльністю, пов’язаною з перевезенням пасажирів.


Так, 22 липня 2019 року знаходячись біля парку «Шмідта» в місті Бердянськ, троє зловмисників, двоє з яких раніше неодноразово судимі, а один неповнолітній, за попередньою змовою між собою, з корисливих мотивів з метою незаконного заволодіння транспортним засобом, належним іншому чоловіку, сіли в салон вищевказаного автомобіля та почали рух на вказаному автомобілі в напрямку селища міського типу Чернігівка. Перебуваючи в салоні автомобіля, зловмисники напали на власника авто, вбивши його та незаконно заволоділи належним йому автомобілем, а також мобільним телефоном, відеореєстратором, золотою каблучкою, грошовими коштами в сумі 2000 гривень.

За клопотанням прокуратури підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт 18.10.2019 відносно зловмисників направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
радник юстиції

Геннадій Вікторович Фомін




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок