Віталій Туринок відвідав Бердянськ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.11.2019 · 17:56 · переглядів - 1554

1-го листопада з робочим візитом Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок відвідав Бердянськ.

Віталій Туринок відвідав Бердянськ

Реконструкція колектору

Голова області особисто ознайомився з ситуацією на аварійному каналізаційному колекторі. Керівник «Бердянськводоканалу» Олександр Македонський повідомив, що на наступному тижні комунальники передають документи в ДАБІ, після чого зможуть розпочати роботи з ремонту колектору. Загальна вартість робіт реконструкції 1,1 км ділянки аварійної труби коштує 30 мільйонів гривень.

Місцеві чиновники декілька разів акцентували увагу Голови ЗОДА, що реконструкція колектору в 2000-х була виконана не належним чином, через що і трапилась аварія. Віталій Туринок порадив направити матеріали до правоохоронних органів, а зі свого боку пообіцяв підтримку у вирішенні гострої екологічної проблеми.

Рассматривают план реконструкции коллектора в Бердянске

Старт опалювального сезону в Бердянську на особистому контролі Голови ЗОДА

Віталій Туринок  наголосив, що запуск опалювального сезону в Бердянську тримає на особистому контролі, в особливості в будинках, які раніше обслуговувались «Приазовкурортом». Заступник міського голови Григорій Горячов декілька разів запевнив керівника області, що 2-го листопада 100% абонентів будуть з теплом.

Смотрят на трубы теплотрассы

Віталій Туринок пообіцяв сприяти Бердянському порту в залученні нових вантажів

Голова ЗОДА відвідав і Бердянський порт, де зі станом справ на підприємстві його ознайомили в.о. директора ДП «БМТП» Олександр Трощенков та заступник начальника БФ АМПУ Віталій Бур’ян. Віталій Туринок зазначив, що надасть посильну допомогу в залученні вантажів для Бердянського порту.

Голова ЗОДА завершив свій візит в Бердянськ оглядом стану реконструкції берегоукріплюючих споруд по вул. Горького.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок