Голова ЗОДА Туринок ініціює аудит берегоукріплення в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.11.2019 · 17:26 · переглядів - 1618

З робочим візитом Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок відвідав Бердянськ. Очільник області під час огляду стану виконання робіт з берегоукріплення по вул. Горького заявив, що обласна комісія проведе аудит відповідності виділених коштів виконаним роботам.


9 мільйонів гривень з обласного бюджету виділено на проведення робіт з берегоукріплення по вул. Горького. Набережна була останнім об’єктом, який в рамках свого візиту Віталій Туринок відвідав в Бердянську. Очільник області хотів особисто ознайомитись зі станом реконструкції на теперішній час.

Оглянувши об’єкт, реконструкцією якого займалась фірма «Бердянськбудтрест», Вітаій Туринок заявив, що є підстави для проведення аудиту.

Я хотів особисто подивитись куди виділяються кошти з обласного бюджету. На наступному тижні буде створено комісію, яка перевірить фактично виконані роботи зі звітами на папері. У нас є питання… - заявив Віталій Туринок.

Секретар міської ради Олексій Холод, який супроводжував голову області по Бердянську, звернувся з проханням долучити і бердянських спеціалістів до проведення аудиту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок