Ганебний ремонт дороги на АКЗ обговорили на комісії з ЖКГ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.11.2019 · 12:46 · переглядів - 1637

Профільна депутатська комісія з питань житлово-комунального господарства, в тому числі депутати Віктор Цуканов та Микола Рудницький підтримали обурення редакції «Бердянськ 24» з приводу реконструкції вул. І. Богуна.

Ганебний ремонт дороги на АКЗ обговорили на комісії з ЖКГ

Ганебну ситуацію з ремонтом дороги і подальшим відкриттям відремонтованого полотна для реконструкції комунікацій, після нашої публікації обговорили депутати міської ради.

Головний інженер КП «Бердянськводоканал» Андрій Бурлей повідомив, що комунальники інформували про необхідність проведення реконструкції мереж водопостачання. Однак, не зважаючи на це, асфальт уклали без урахування повідомлення з водоканалу.

Заступник міського голови Григорій Горячов повідомив, що на цій ділянці необхідно опустити три люки для вирівнювання полотна. Після завершення другого етапу дорога має бути рівною. Однак, в цьому контексті виникає запитання, до початку виконання робіт не можна було визначити, що колодязі необхідно опускати? Чому не врахували повідомлення з водоканалу? Спроби перекласти відповідальність на проектанта виглядають вкрай невиразно.

Враховуючи, що новоутворені «опозиціонери» почали реагувати на абсурдні рішення міської влади, можливо настав час публічно визнати провальну політику міської влади останніх чотирьох років?

Дерзайте!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок