Нічого дивного… В Бердянську спочатку поклали асфальт, а потім згадали про люк

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.11.2019 · 17:01 · переглядів - 2956

Мікрорайон АКЗ, вулиця Івана Богуна. Відрізок дороги відремонтували. Урочисто відкрили. Сюжет випустили. Кому треба подякували. А потім… розкрили щойно укладений асфальт для ремонту комунікацій.

Нічого дивного… В Бердянську спочатку поклали асфальт, а потім згадали про люк

Фактаж. В Бердянську спрямували 2,3 мільйони гривень державної субвенції на ремонт вулиці І. Богуна, що в мікрорайоні АКЗ. Один відрізок відремонтували і за участі представників депутатського корпусу під камери провладного телеканалу відкрили ділянку.

В залежному, так званому ЗМІ, цей факт детально описали.

скрин

5-го листопада, наступного дня після опублікованих переможних реляцій, ми також оглянули ділянку відремонтованої дороги. Виявилось, щойно укладену ділянку розкрили для облаштування комунікацій… Нічого дивного, коли ремонт реалізується нинішньою владною командою і «дружнім» підрядником.

В мерії підтвердили, що відремонтована ділянка – лише перший етап реконструкції. Залишається сподіватись, що після остаточного завершення робіт новоукладений асфальт не будуть розкривати для ремонту комунікацій, люки будуть укладені відповідно рівню дороги, а по центру проїзної частини не будуть утворюватись калюжі. Але, пам’ятаючи практику попередніх років, пригадаються слова Лесі Українки – «Без надії сподіваюсь»…




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок