На Донбасі внаслідок підриву двоє військових були поранені

По матеріалам НВ Україна
13.11.2019 · 08:40 · переглядів - 117

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі російські терористи 15 разів порушили режим припинення вогню


Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання поблизу Пісків російські окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, неподалік Верхньоторецького — зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, біля Славного, Березового і Красногорівки — з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, двічі поблизу Мар'їнки — з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, в районі Тарамчука — з СПГ і підствольних гранатометів, неподалік Пищевика — зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Хутора Вільного російські терористи обстріляли українських військових з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Південного — з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, двічі у районі Золотого (поза межами ділянки розведення) — з СПГ та автоматичних гранатометів, в районі Луганського — з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, біля Троїцького — з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Протягом минулої доби внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої були поранені двоє військовослужбовців.

З початку поточної доби російські окупанти здійснили обстріл з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї поблизу Новотошківського. Втрат немає.

Комбриг 128-ї бригади підірвався на міні

Як повідомив журналіст Юрій Бутусов у себе в Facebook. Вчора, 12 листопада, в районі села Новотроїцьке командир 128-ї окремої гірсько-піхотної Євген Коростельов і молодший сержант підірвалися на міні під час огляду передових позицій.

 - Полковник Коростельов в складі невеликої групи військовослужбовців прямував з одного взводного опорного пункту в інший, пересувалися по передньому краю. Приблизно о 16:00 під час руху пролунав вибух. В результаті підриву на міні поранено було двоє - комбриг і молодший сержант, який його супроводжував. Євген знайшов сили подати знак, де він знаходиться, його винесли, евакуювали в найближчу міську лікарню, - зазначив Бутусов.

За його словами, Коростельов отримав важкі поранення обох ніг, характер підриву вказує на мінно-вибухову травму.

Коростельов був командиром бригадної артилерійської групи 25-ї повітряно-десантної бригади, його призначили на посаду комбрига 128-ї бригади два місяці тому.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок