Помер комбриг 128-ї бригади Коростельов, поранений на Донбасі

По матеріалам 24 каналу
19.11.2019 · 09:19 · переглядів - 1585

У військовому шпиталі Харкова помер полковник Євген Коростельов. 12 листопада командир 128-ї бригади підірвався на міні поблизу Новотроїцького на Донбасі та втратив ногу.


Військовий помер близько 4 ранку 19 листопада, повідомили у Генштабі ЗСУ. Лікарі боролись за його життя цілий тиждень.

 - У Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону перестало битися серце командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковника Євгена Коростельова, - повідомили у ЗСУ.

Представник Міноборони Дмитро Чалий додав, що вночі стан військового різко погіршився.

Наразі експерти встановлюють остаточну причину смерті військовослужбовця. У нього залишилась дружина і двоє дітей.

Як Коростильов отримав поранення? 

Євген Коростельов 12 листопада разом з побратимом підірвалися на міні під час виконання бойового завдання поблизу Новотроїцького. Військовому відірвало стопу й перебило гомілку.

На жаль, лікарям довелось ампутувати йому праву стопу та ліву гомілку. Коростельов перебував на апараті штучної вентиляції легенів, у тяжкому, але стабільному стані.

Що відомо про Євгена Коростельова?

Два місяці тому Євген став керівником 128-мої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. 

Раніше служив у 25 окремій повітрянодесантній бригаді. Там військовий пройшов шлях від командира взводу до командира бригадної артилерійської групи – заступника командира бригади.

У липні 2015 року був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня "За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі".



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок