Доба на Донбасі: втрат серед військових немає, терористи поранили цивільну жінку

По матеріалам Громадського
26.11.2019 · 09:18 · переглядів - 84

У зоні бойових дій на Донбасі 25 листопада російські окупанти 8 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок обстрілів не було, але є постраждалі серед цивільного населення


Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Позиції українських військ обстрілювали із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Обстріли з боку бойовиків фіксували поблизу Старогнатівки, Мар'їнки, Луганського, Троїцького, Кримського, Новолуганського і Зайцевого.

У штабі також стверджують, що російські бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по місту Мар'їнка, на Донеччині. Там унаслідок обстрілу дістала поранення Юлія Т., яка йшла містом зі своєю півторарічною донькою. Куля пробила жінці грудну клітину та влучила у ліве плече. За оцінками лікарів, стан пораненої стабільний.

Нещодавно завершилося розведення військ у Золотому та поблизу Петрівського на Донбасі. Раніше сили розвели біля Станиці Луганської. Це три пілотні ділянки, де Москва вимагала розвести сили для проведення саміту лідерів «нормандської четвірки».

Згодом в Офісі президента України заявили, що лідери «нормандської четвірки» — президент України Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон та канцлерка Німеччини Ангела Меркель — зустрінуться 9 грудня у Парижі.

Президент Зеленський заявив, що під час зустрічі хоче підняти питання припинення війни на Донбасі, повернення окупованих територій та обмін полонених у форматі «всіх на всіх».



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок