The end. В мерії тестують новий формат апаратних нарад

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.11.2019 · 18:53 · переглядів - 1511

Відкриті апаратні наради в мерії, схоже, віджили своє. 26-го листопада у виконкому протестували наради в режимі скайп-конференцій.

The end. В мерії тестують новий формат апаратних нарад

Щовівторка в Бердянському виконавчому комітеті відбувались апаратні наради з керівниками структурних підрозділів та начальниками відділів. Наради були відкритими для представників громадськості. Як правило тут обговорювались поточні проблеми життєдіяльності міста. В останні декілька років активну участь в засіданнях почали брати представники громадських організацій. Незручні запитання, а подекуди і жорсткий стиль розмови з чиновниками, які максимально ухиляються від прямої відповіді з приводу гострих проблем, призвели до офіційних заяв міського голови відмінити практику проведення відкритих нарад.

За останні чотири роки міська влада максимально ізолювалась від суспільства. Прес-конференції, громадські ради, відкриті слухання, звітні зустрічі з мешканцями вже не проводяться. Одним з небагатьох відкритих заходів, де пересічні громадяни мали можливість поставити запитання меру та його команді були апаратні наради.

26-го листопада мала б відбутись чергова апаратна нарада, однак замість неї пройшла скайп-конференція в закритому режимі. Тобто, керівництво міста і комунальних підприємств за допомогою конференції звітують міському голові — такий собі “міні селектор”. Офіційно про закриття апаратних нарад ще не повідомлялось, однак запуск скайп-конференцій свідчить, що апаратні наради вже відійшли в минуле.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок