Озеленення в 2020-му в Бердянську вже не проводитимуть

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.12.2019 · 17:10 · переглядів - 1220

Управління житлово-комунального господарства відмінило конкурс на проведення озеленення в поточному році по Мелітопольському шосе та вул. Свободи.


Начальник управління житлового-комунального господарства Олександр Романюта, під час засідання конкурсної комісії із закупівель повідомив про відміну проведення озеленення на ділянці Мелітопольського шосе на відрізку від вул. Європейської до Я. Мудрого та ділянки на вул. Свободи. Основна причина – прогнозоване погіршення погодних умов, тому в поточному році вирішили відмовитись від запланованих заходів з озеленення.

Нагадаємо, на одному з минулих засідань, членів комісії здивувала вартість озеленення невеличкої ділянки Мелітопольського шосе – планувалось витратити майже 200 тисяч гривень. Управлінню ЖКГ було необхідно до наступного засідання надати ескізний проект з озеленення. Як, зазначив сьогодні начальник профільного управління Олександр Романюта, в документації помилок не було і на цей об’єкт дійсно планувалось витратити 200 тисяч гривень.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок