Краще пізно, ніж ніколи – депутат Георгієв виступив ініціатором звернення до Президента Україна

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.12.2019 · 17:14 · переглядів - 2152

На засіданні депутатської комісії з гуманітарних питань, депутатської етики та законності, її голова Євген Георгієв виступив з ініціативою винесення на поточну сесію міської ради Звернення до Президента України про збереження територіальної цілісності та суверенітету України.


Нагадаємо, на одному з бердянських мітингів, місцеві активісти засудили ініціативи з імплементації в українське законодавство, так званої формули Штайнмаєра. Члени зібрання проголосували резолюцію про затвердження відповідної позиції громади міста в офіційному зверненні Бердянської міської ради до Президента України Володимира Зеленського. Лідер фракції БПП Євген Георгієв тоді пообіцяв особисто винести відповідний проект рішення на наступній сесії міської ради. Як ми вже зазначали, депутат свою обіцянку не виконав.

Однак, на засіданні депутатської комісії від 5-го грудня, Євген Георгієв виступив ініціатором розробки проекту рішення про звернення до Президента України.

Георгиев Евгений

 - Бердянськ прифронтове місто, тому, думаю, нам буде доречно підставити своє плече Президенту і проголосувати звернення до Верховної ради та Володимира Зеленського з вимогою збереження територіальної цілісності та суверенітету нашої держави, - заявив Євген Георгієв.

Розробити відповідний проект рішення доручено управляючій справами виконкому Ользі Кочубей. Розглянути його мають депутати на бюджетній сесії, яка відбудеться 19-го грудня.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок