Чого вартує слово депутата?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.11.2019 · 13:48 · переглядів - 1721

Черговий показовий приклад, як тримають своє слово депутати Бердянської міської ради мали змогу спостерігати на черговій сесії, яка відбулась на минулому тижні. Лідер фракції БПП Євген Георгієв не виконав власну обіцянку дану після мітингу.


Як депутати-представники інтересів «корпорації» можуть вміло підлаштовуватись під політичну обстановку в країні, а потім змінювати свої «принципи» на кардинально протилежні – історія місцевого політикуму пам’ятає. З нетерпінням очікуємо місцевих виборів, коли стане зрозуміло, в якій з політичних сил опиняться вчорашні палкі прихильники екс-президента України Петра Порошенка. Але це питання ще набуде своєї актуальності. Сьогодні про інше.

Під час мітингу в Бердянську із засудженням імплементації, так званої «формули Штайнмаєра», і закликом проти відступу українських військ з облаштованих позицій, палким виступом відзначився Віктор Дудукалов, який офіційно продовжує займати пост голови Токмацької районної державної адміністрації, а після заходу, присутній на акції лідер фракції БПП в міській раді, Євген Георгієв пообіцяв винести на розгляд сесії міської ради проект рішення із закликом до Президента із недопущенням відведення військ на Донбасі. Наскільки було б ефективним це звернення і його доцільність – залишимо на власний розсуд кожного з читачів. В цьому контексті показово інше. Скориставшись настроями в суспільстві місцеві представники екс-Президента спробували отримати додаткових політичних дивідендів на болючій для українців темі – війні і шляхів досягнення миру.

14-го листопада відбулась сесія міської ради, однак жоден із депутатів не відреагував на проголосовану на мітингу резолюцію. Відмовчався і лідер фракції БПП Євген Георгієв. Редакція намагалась отримати коментар від шановного депутата, однак голова комісії з гуманітарних питань та депутатської етики проігнорував наше звернення.

Принциповість та етичність бердянських політиків, особливо представників «корпорації», нам добре відома. Особливо, коли вони не вбачають колізії, щоб на державному рівні підтримувати Порошенка, який проголосив себе поборником національних інтересів, а на місцевому рівні агітувати за представника Опозиційної платформи Медведчука – Олександра Пономарьова.

Безкоштовна порада від редакції – слідкуйте за своїми висловлюваннями та обіцянками, шановні політики. Адже рано чи пізно, вам їх пригадають… Тим паче, якщо ви слідуєте принципу «Надо меньше делать, а больше говорить».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок