СБУ про спецоперацію «Зірки» в Києві: Другий раз не в'їдуть в Україну

По матеріалам ЛІГА.Новини
12.12.2019 · 12:59 · переглядів - 1494

За інформацією джерела в Держприкордонслужбі, співробітники підконтрольного Міністерству оборони Росії каналу в'їхали в Україну «з приватним візитом»

СБУ про спецоперацію «Зірки» в Києві: Другий раз не в'їдуть в Україну
Діана Сіразі з телеканалу «Зірка» на Майдані (скріншот з відео)

Служба безпеки України готова в будь-який момент затримати і вислати російських пропагандистів з телеканалу «Зірка» (Міноборони РФ), якщо вони порушать українські закони. Про це LIGA.net повідомила глава прес-служби СБУ Олена Гітлянська.

 - У разі порушення ними закону вони будуть затримані і видворені з країни, - сказала вона.

Крім того, співрозмовник LIGA.net в Держприкордонслужбі розповів, що співробітники підконтрольного Міністерству оборони Росії каналу в'їхали в Україну "з приватним візитом".

 - Журналістами вони не представлялися, тим більше "Зірки". Сказали, що до родичів з приватним візитом, - сказав співрозмовник.

Ще одне джерело в СБУ зазначило, що особистості журналістів встановлені.

 - Другий раз в Україну вони не потраплять, - сказав співрозмовник.

Інший співрозмовник в силових структурах зазначив LIGA.net, що те, що відбувається - спецоперація МО РФ у зв'язку із заявою президента України про те, що російські журналісти можуть приїхати на Донбас.

 - Провокують. Зеленський запросив подивитися на Донбас. Першими приїхали агенти МО РФ робити провокацію, щоб ми їх відразу ж вигнали і, тим самим, спростували слова президента, - пояснив співрозмовник, закликавши "зберігати холоднокровність".

Нагадаємо, що в Україну пустили знімальну групу телеканалу Міноборони Росії "Зірка". Про це йдеться на сайті пропагандистського телеканалу.

Росіяни записали відео, як проходять митницю в Києві після перельоту з Мінська, а потім ведуть зйомку на Майдані.

Знімальна група, за словами співробітниці "Зірки" Діани Сіразі, вирішила перевірити, чи пустять їх в Україну після того, як президент Володимир Зеленський, під час нещодавнього саміту Нормандської четвірки у Парижі, запросив російські ЗМІ "відчути", як живуть люди на окупованому Донбасі.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок