Будівля колишнього Дому побуту - під ЦНАП. В мерії шукатимуть грантодавців

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.12.2019 · 11:47 · переглядів - 1422

Начальник управління комунальної власності Алла Тахтаджиєва-Поклад повідомила про намір міської ради зрушити з мертвої точки майбутнє з використання будівлі колишнього Дому побуту шляхом пошуку інвесторів.


В наступному році планується подати документи до різноманітних міжнародних організацій та банкових установ для отримання коштів на реконструкцію будівлі. Планується там розмістити Центр надання адміністративних послуг.

В ЦКіД "Софіт", в якому сьогодні розміщується ЦНАП, недостатньо площ для подібного закладу. В колишньому Домі побуту ми об'єднали б і Центр надання адмінпослуг і представництва комунальних установ. Це значно б підвищило рівень надання послуг громадянам, - повідомила Алла Тахтаджиєва-Поклад.

Будівля в центрі міста наразі пустує через відсутність кадастрового номеру земельної ділянки. Присвоїти його можна буде лише після затвердження берегозахисної смуги і лише тоді об'єкт можна виставляти на торги. Тому в мерії і з'явилась ідея пошуку інвесторів для реконструкції будівлі під ЦНАП, пояснила Алла Тахтаджиєва-Поклад.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок