Замість комплексного підходу – «латання дир». Чиновники і депутати високо оцінюють свою роботу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.12.2019 · 11:03 · переглядів - 676

В Бердянську завершились бюджетні слухання. На третьому дні обговорень розглянули обсяги фінансування Управління житлово-комунального господарства. Змін підходів управління, модернізації комунальних підприємств не буде.


Очікуваних змін в секторі житлово-комунального господарства так і не відбудеться. На наступний рік на УЖКГ виділяється 104 мільйони гривень! Однак, ці кошти спрямовуватимуться на підтримання існуючого рівня утримання міських територій. Каденція нинішньої влади підходить до завершення. За 4 роки системних змін в секторі житлово-комунального господарства не відбулось. Жодної модернізації, запровадження передових заходів в роботі комунальних підприємств так і немає. Не зміниться підхід і в наступному році. Найцікавіше, що в мерії переконані – працюють вони ефективно, а в місті позитивні зміни очевидні. Схоже, що чиновники і пересічні містяни живуть в різних містах…

Завершились бюджетні слухання виступом лідера місцевого осередку БПП «Солідарність» Віктора Цуканова словами подяки на адресу чиновників мерії та депутатського корпусу за ефективну роботу в підготовці проекту фінансування УЖКГ в наступному році, в результаті якого вдалось знайти додаткові кошти 20 мільйонів гривень від першої редакції міського бюджету наступного року. Депутат Володимир Безверхий висловив слова подяки Віктору Цуканову за виконану роботу.

Підсумок: в Бердянську проблеми є, однак влада ефективно їх вирішує і при цьому їм вдається проводити реконструкції, ремонти і систематично поліпшувати благоустрій міських територій. За свою високу ефективність і продуктивність депутати і чиновники подякували один одному.

Сюрреалізм…




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок