«Нельзя их посылать куда подальше»  - В. Чепурний про журналістів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.12.2019 · 11:49 · переглядів - 1586

На депутатському дні обговорили співпрацю комунального телебачення з приватним. Паралельно мер висловився і про всіх журналістів в цілому.

«Нельзя их посылать куда подальше»  - В. Чепурний про журналістів

Керівник ТРК «Юг» Дарина Братанова заявила, що через комунальне підприємство ТБ «Бердянськ» телекомпанія «Юг» бюджетних коштів не отримує. Однак, для збереження міського телебачення депутати мають ухвалити рішення про об’єднання двох телекомпаній. На думку керівника приватного телебачення лише в такому випадку буде можливо зберегти телебачення Бердянська.

Депутат і керівник КП «Зеленгосп» Володимир Шаповалов в черговий раз зазначив, що залишається незрозумілим чому в ефірі комунального телебачення, яке отримує бюджетні кошти, виходять новини приватної телекомпанії…

Міський голова Володимир Чепруний зазначив, що необхідно з розумінням ставитись до роботи журналістів і в жодному випадку не можна ухилятись від спілкування зі співробітниками ЗМІ.

Чепурной Владимир

Они мне тоже звонят, некоторые интернет СМИ. Нельзя их посылать куда подальше! Я если начну бояться, я начну бегать от них. К ним нужно быть толлерантными, - заявив Володимир Чепурний.

Якщо мер не боїться журналістів, чому ж вже майже рік міський голова Володимир Чепурний не проводить прес-конференцій?




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок