Окупанти на Донбасі 11 раз порушили режим припинення вогню, загинув український військовий

По матеріалам НВ Україна
16.01.2020 · 09:32 · переглядів - 206

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил


Російські загарбники обстріляли українські позиції з заборонених мінських домовленостей артилерійських систем калібру 152-мм, мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також гранатометів різних систем, БПЛА, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Крім того, зафіксована снайперська активність.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід окупанти здійснили сім обстрілів: недалеко від Пісок - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; поблизу Василівки - з великокаліберного кулемета; два рази поруч з Павлополем - з БПЛА терористи скинули шість гранатометним пострілів ВОГ-17 калібру 30-мм; неподалік Авдіївки - зі снайперської гвинтівки; поблизу Широкино - з станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та іншої стрілецької зброї; поруч з Невельським - з великокаліберного кулемета.

Чотири ворожіх обстріли  зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ. Поблизу зі Світлодарськом - з міномета калібру 82-мм випустили дві міни; два рази недалеко від Оріхове - з артилерії калібру 152-мм - шість снарядів, 120-мм міномета - 27 хв; поруч з Новотошківським - з міномета калібру 120-мм - 14 хв і автоматичних станкових гранатометів.

З початку четверга, 16 січня російські окупанти били з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь по захисникам Майського.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок