Дільничні офіцери Бердянського відділу поліції за допомоги громадськості затримали «домушника».

По матеріалам пресс-службы полиции
20.01.2020 · 16:44 · переглядів - 2604

На території Осипенківської територіальної громади місцеві мешканці допомогли дільничним встановити особу підозрюваного у крадіжці з приватного домоволодіння.


12.01.2020 року до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернулася жителька с.Осипенко, Бердянського району 1995 року народження із заявою, що невідомі під час її нетривалої відсутності проникли до домоволодіння і викрали ноутбук,і продукти харчування.

По даному факту слідчим Бердянського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
По гарячому затримати підозрюваного не вдалося - свідків, слідів проникнення не було – заявниця не закрила вхідні двері, що ускладнювало пошуки.
Але дільничним офіцерам поліції Олександру Нестерову і Андрію Корнету, які обслуговують дану територію, знадобилося менше 2-х діб, щоб встановити і затримати підозрюваного. При подвірному обході і опитуванні жителів вони встановили, що деякий час тому невідомий громадянин пропонував купити ноутбук за описом схожим з вкраденим. Також надали прикмети самого «продавця».

Ним виявися місцевий мешканець 1975 року народження, раніше засуджений за тяжкі злочини (спричинення тяжких тілесних ушкоджень, пограбування), який тільки у жовтні 2019 року звільнився з місць позбавлення волі. Чоловік ніде не працював, проживав в одному з СОТ на дачі. У скоєні злочину зізнався, речовий доказ вилучено і повернено власниці.

Триває досудове розслідування, в ході якого будуть з’ясовані всі обставини і перевірена причетність фігуранта до інших злочинів.
Співробітники поліції нагадують громадянам про необхідність зачиняти вхідні двері – це стосується і квартир , і приватних домоволодінь – навіть коли ви знаходитесь вдома або вийшли «на хвилинку».

Інформацію про злочини, що скоєнні або готуються, місця виготовлення або розповсюдження наркотичних речовин, фальсифікату алкоголю просимо повідомляти на телефони: 3-51-02- чергова служба сектору реагування Бердянського відділу поліції, 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції або 102 ( цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку).




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок