Учень 9 класу обікрав горище багатоквартирного будинку і тепер чекає рішення суду

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
22.01.2020 · 15:36 · переглядів - 1115

Апаратом Бердянської місцевої прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за ч.3 ст.185 КК України (викрадення чужого майна (крадіжці), вчиненій повторно, поєднаній з проникненням у інше приміщення).


Відтак, наприкінці листопада 2019 року, 19- річний учень 9 класу однієї із загальноосвітньої школи м.Бердянськ, який вже має судимість та яка в передбаченому законом порядку не знята та не погашена, знову вчинив умисний тяжкий корисливий злочин за наступних обставин.

Так, молодик пізно ввечері прийшов до під'їзду будинку по вул. Богуславського в м. Бердянськ, зламав кріплення навісного замку на двері до горища вказаного будинку, тобто підготував обстановку для скоєння крадіжки. В цей же день, прийшов до вищевказаного будинку де зустрів раніше знайомого, який не усвідомлюючи злочинних намірів К. та будучи введеним останнім в оману щодо законності його дій, попросив свого знайомого допомогти перенести «його» особисті речі. Відразу після цього, вони попрямували до під'їзду  будинку де К. продовжуючи раніше розпочаті незаконні дії спрямовані на викрадення чужого майна проник до горища, де відшукав речі, які становлять матеріальну цінність та які можна викрасти, належні потерпілому, які передав своєму знайомому, дії якого не охоплювались злочинним умислом на скоєння крадіжки, тобто таємно, повторно їх викрав.

Після чого крадій залишив місце скоєння злочину, розпорядившись викраденим майном на власний розсуд, чим завдав потерпілому майнову шкоду.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Прокурор Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області

Євгеній Юрієвич Полозюк




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок