Залучати громадськість до ухвалення рішень — депутат Ірина Попова закликала владу бути більш відкритою

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.01.2020 · 13:07 · переглядів - 926

Під час обговорення окремих проектів рішень, здебільшого з питань ЖКГ, Ірина Попова закликала більш детально обговорювати загальноміські ініціативи і залучати, окрім депутатів, представників громадськості.

Залучати громадськість до ухвалення рішень — депутат Ірина Попова закликала владу бути більш відкритою

Ірина Попова підкреслила, що вже вдруге виступає з такою ініціативою. Раніше про це йшлося на бюджетних слуханнях, коли наша редакція акцентувала увагу представників влади і депутатського корпусу на ізольованості влади.

Так, на позачерговій сесії міської ради, депутат наголосила, що необхідно винести на обговорення проекти відшкодування кредитів для ОСББ, запровадження ініціатив по боротьбі зі стихійними звалищами, у розстановці пріоритетів на проведення робіт з благоустрою міських територій.

На озвучені пропозиції заступник міського голови Григорій Горячов запевнив, що круглі столи розпочнуть роботу вже найближчим часом. Міська влада готова детально обговорювати проекти рішень з депутатами та громадськістю.

Відзначимо, що позачергова сесія міської ради, яка відбулась сьогодні, 23-го січня, стала черговим свідченням, як в “турборежимі” працюють представники нинішньої владної команди — цілий ряд проектів на сотні тисяч гривень були обговорені за пів години до початку роботи сесії...




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок