"БердянськбудТрест" сподівається на адекватні та неупереджені висновки компетентних органів

По матеріалам БердянськбудТрест
28.01.2020 · 14:20 · переглядів - 1631

«ТОВ "БердянськбудТрест": ремонт Північної було виконано у повному обсязі згідно з проектної документацією

"БердянськбудТрест" сподівається на адекватні та неупереджені висновки компетентних органів
Стаття опублікована в рамках права на відповідь «ТОВ "БердянськбудТрест"

Стосовно опублікованої інформації з приводу нібито «покладення асфальту по вул. Північній у два рази менше» , ТОВ "БердянськбудТрест" заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності, проекту, та технічному завданню тендерної документації, по якій виконувались роботи.

Ухвала суду, на яку йде посилання, надає право правоохоронним органам отримати висновок Державної експертизи до проектної документації, по яким виконувались роботи.

Так ТОВ "БердянськБудТрест" насправді приймало участь і перемогло у тендері на закупівлю послуг «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Північна в м.Бердянськ».

З нами був укладений Договір про закупівлю №308 від 17 жовтня 2017 року. Цей договір замовником був оформлений у повній відповідності до тендерної документації.

таблица

ТОВ "БердянськБудТрест", усвідомлюючи свою відповідальність, за якість робіт, які виконує, повідомляє, що виконав вищевказані роботи в повному обсязі і згідно проекту та технічного завдання, яке було розміщено в тендерній документації. Звертаємо увагу, що згідно статті 36 ЗУ «Про публічні закупівлі» замовнику заборонено змінювати умови договору.

Згідно з проектом, розробленим на замовлення УЖКГ БМР, асфальт повинен бути укладений двома шарами товщиною 3 та 4 сантиметри, що в сумі дає 7 сантиметрів. В тендерній документації, на яку посилаються правоохоронці, вказані товщини та норми з понижуючим коефіцієнтом, які може вірно прочитати лише спеціаліст.

Вимоги щодо товщини шару асфальту у 11 сантиметрів, як написано у версії слідчого, у технічному завданні не було. Інформація про нібито «фактично укладених 5 сантиметрів шару асфальту» - ЛИШЕ припущення слідчого. Висновки судової експертизи відсутні, що підтверджує передчасність оголошення будь яких даних з цього приводу.

Сподіваємося, що після ознайомлення з документацією , експертні та правоохоронні органи зроблять адекватні та неупереджені висновки.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок