Злочинець, який обікрав кілька будинків, буде чекати суду за гратами

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
29.01.2020 · 15:53 · переглядів - 513

У середу 22 січня 2020 року на території міста Приморськ було затримано та узято під варту 41-річного мешканця м.Мелітополь, який проживаючи впродовж лютого 2018 року не території міста Бердянськ на території одного із  СОТ здійснив 4 факти проникнення до будинків та викрадення майна потерпілих.


В ході проведеного слідства все майно було виявлено та повернуто потерпілим працівниками поліції, що впродовж 2018 року. Сам же правопорушник злякавшись покарання почав переховуватись від органів слідства. Внаслідок чого був оголошений у розшук.  22.01.2020 місце знаходження вказаної особи було виявлено та його було доставлено до Бердянського міськрайонного суду де за клопотанням прокуратури узято під варту. Наразі вказана особа очікує на суд.

У зв’язку із цим керівництво Бердянської місцевої прокуратури звертається до усіх власників та користувачів приватних будинків розташованих на території м.Бердянськ та Бердянського району та просить їх  за можливості перевіряти вказані домоволодіння, не залишаючи їх без тривалого нагляду, або не надавати  вказані домоволодіння в оренду підозрілим особам.    

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

І.О.Власов




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок