Рецидивіста, який скоїв декілька злочинів в Бердянську, затримали в Одесі

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
29.01.2020 · 15:59 · переглядів - 1052

У п’ятницю, на території міста Одеса працівниками одного із  місцевих відділень поліції було затримано раніше багаторазово судимого 31-річного мешканця Донецької області причетного до вчинення крадіжок на Бердянських міських пляжах у відпочиваючих під час курортного сезону 2018 року.


Примітним є те, що влітку 2019 року вказана особа раніше вже затримувалась працівниками Бердянського відділу поліції та за породженням із прокуратурою до Бердянського суду було скеровано клопотання про узяття під варту правопорушника. Однак, доводи правоохоронців по наявність у вказаного громадянина 7 попередніх судимостей, а також про майже 15-ти річний період перебування в колонії, не переконали суд про необхідність ізоляції вказаної особи. В результаті цього порушника було звільнено під домашній арешт, який той мав  виконувати на території Мангушевського району, Донецької області. Результатом цього стало продовження ігнорування правопорушником вимог закону, та подальше його переховування. Як наслідок, 24.01.2020 зловмисника було затримано в м. Одеса на спробі викрадення мопеда. На даний час він знаходиться за гратами де очікує на суд.

У зв’яжу із цим  керівництво Бердянської місцевої прокуратури звертається до всіх мешканців та гостей міста Бердянськ та просить їх бути пильними. За можливості, не залишати без нагляду свої особисті речі та мобільні пристрої. Особливо це стосується місць публічного відпочинку: дискотек, клубів, ресторанів, тощо, або під час участі у масових заходах.   

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

І.О.Власов




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок