У Полтавській області відбулися сутички місцевих жителів з поліцією через чутки про розміщення евакуйованих з Китаю українців

По матеріалам НВ Україна
20.02.2020 · 09:48 · переглядів - 2529

У Нових Санжарах Полтавської області відбулися сутички місцевих жителів з поліцією

У Полтавській області відбулися сутички місцевих жителів з поліцією через чутки про розміщення евакуйованих з Китаю українців
В Нові Санжари стягнули правоохоронців (Скріншот з відео Влад Красінський / Facebook)

Місцеві жителі вийшли на протести через чутки про нібито розміщення в місцевому санаторії евакуйованих з Китаю українців.

Раніше в ЗМІ з'явилися дані, що українців розмістять в Медичному центрі Нацгвардії Нові Санжари.

У соцмережах з'явилися відео, на якому поліція забирає одного з учасників протестів. На в'їзді в населений пункт також чергують співробітники Нацгвардії.

Раніше в Микулинцях Тернопільської області люди влаштували протест через можливе ввезення громадян, евакуйованих з Китаю.

Нагадаємо, на евакуацію в Ухані з'явилися всі 48 заявлених громадян України і 29 іноземців. Очікується, що спецрейс приземлиться в Україні вранці 20 лютого.

Літак влетів в повітряний простір України о 7:00 ранку і якийсь час літав над Харківською областю. Близько 9:00 він змінив курс на Київ. О 9:37 літак прибув до аеропорту Борисполя.

Евакуйованих з Уханя громадян, а також членів екіпажу помістять на обсервацію мінімум на 14 днів.

Уряд підготував чотири об'єкти в різних містах України для ізоляції, проте не розголошує їх місцезнаходження з міркувань безпеки.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок