Ярмарки в палаці культури – місцеві підприємці вимагають припинити цю практику

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.02.2020 · 12:26 · переглядів - 3101

Група бердянських підприємців направила в мерію офіційне звернення з вимогою накласти мораторій на проведення ярмарків в МПК ім. Шевченко. Свою позицію ініціатори звернення аргументували на засіданні депутатської комісії з підприємницької діяльності.


Основна вимога підприємців – відмінити регуляторний акт, яким дозволяється проведення ярмарків в міському палаці культури. На думку ініціативної групи проведення ярмарків в закладі культури суперечить закону. Місцевий бюджет суттєвої вигоди не отримує. Так, за оренду 760 квадратних метрів площі сплачується всього 9106 грн на місяць. За словами місцевих бізнесменів, участь в ярмарку беруть виключно підприємці з інших міст, що створює додаткову конкуренцію місцевому бізнесу, який і так переживає важкі часи.

Враховуючи вищенаведене підприємці звернулись до профільної депутатської комісії, щоб депутати зі свого боку підтримали місцевий бізнес і також наполягали на відміні регуляторного акту. Свою позицію ініціативна група пообіцяла озвучити і завтра на сесії міської ради.

Конкретного рішення депутатська комісія сьогодні не ухвалила, однак депутати пообіцяли підприємцям проаналізувати їх звернення з різних сторін, а також перевірити законність діяльності ярмарку. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок