685 тисяч отримав «Аншлаг» від ярмарків в палаці культури за 2019 рік

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.02.2020 · 15:58 · переглядів - 1021

Офіційна сума сплачена організатором ярмарків в міському палаці культури ім. Т.Г. Шевченко в 2019-му році становить 685 200 гривень. Відповідну інформацію редакції озвучила ПП «Татаренкова».

685 тисяч отримав «Аншлаг» від ярмарків в палаці культури за 2019 рік

На комісії з питань комунальної власності та підприємницької діяльності група підприємців звернулась до депутатів з ініціативою заборони проведення ярмарків в МПК ім. Т.Г. Шевченко. За даними підприємців від проведення ярмарків бюджет Бердянська отримує 9106 гривень на місяць.

Згідно існуючого порядку, організатор ярмарку перераховує кошти комунальному підприємству «Аншлаг», після чого комунальне підприємство відраховує кошти до палацу культури і міського бюджету. 9106 гривень – це компенсація за комунальні послуги в розрахунку за один місяць ярмаркової діяльності. Виявилось, що сума, яку офіційно сплачує підприємець-організатор ярмарку в рази перевищує озвучену кінцеву цифру.

Як нам повідомила Тетяна Татаренкова за минулий рік підприємець перерахувала КП «Аншлаг» 685 200 гривень. Цю цифру підтверджують офіційні платежі. Дати проведення ярмарків узгоджуються заздалегідь, щоб на ці дні не випадали ті чи інші заходи в міському палаці культури.

За нашою інформацією в минулому році КП «Аншлаг» до міського бюджету перерахувало 12,6 тисяч гривень податку з прибутку підприємства (10% відрахувань від норми чистого прибутку, відповідна ставка встановлена на місцевому рівні для комунальних підприємств).

Неодноразові спроби редакції отримати офіційні відповіді від КП «Аншлаг», в тому числі і з приводу ярмарків в міському палаці культури, завершувались формальними відписками. Оприлюднені цифри наводять на думку, чому саме так відбувалось.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок