В Бердянському районі готові запобігти поширенню короновірусу

По матеріалам Райдержадміністрації
28.02.2020 · 16:16 · переглядів - 3221

На щотижневій оперативній нараді, що відбулася на початку тижня, голова райдержадміністрації Ірина Півень порушила питання щодо запобігання занесенню і поширенню на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019 – nCoV.

В Бердянському районі готові запобігти поширенню короновірусу

Зокрема очільниця району наголосила на посиленні з боку керівників медичних установ контролю за ситуацією з ГРВІ, забезпечення засобами індивідуального захисту та медичними препаратами.

Як повідомилиголовний лікар КНП «Андріївська центральна районна лікарня Бердянської районної ради» Людмила Пасько, в.о. головного лікаря КНП «Бердянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Бердянської районної ради Віктор Романенко, завідувач підстанцією швидкої допомоги смт.Андріївка та Бердянського району Бердянського відділення швидкої медичної допомоги комунальна установа «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради Олександр Глушко, з усім медичним персоналом проведено навчання з питань дотримання вимого протиепідемічного режиму, біологічної безпеки та біологічного захисту при виявленню особи, що відповідає зазначенню випадку 2019 – nCoV.

В Андріївській центральній районній лікарні проведений семінар для середнього та молодшого персоналу, на якому були розглянуті рекомендації МОЗ щодо дій при виявлені таких осіб, які були надані кожному лікарю.

Також для амбулаторно-поліклінічної допомоги хворим були проведені розрахунки потреби для закладу щодо забезпечення засобами індивідуального захисту медичних працівників (на кожного члена бригади, що буде задіяна в проведенні заходів).

Голова районної ради Жанна Васильчик запевнила керівників медичних установ у підтримці з боку депутатського корпусу та готовності долучитися до спільної боротьби з небезпечною інфекцією.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок