В Бердянську нетверезий водій пропонував хабар поліцейським

По матеріалам пресс-службы полиции
03.03.2020 · 13:10 · переглядів - 2538

Мешканець Бердянська, якого зупинили працівники сектору групи реагування патрульної поліції, пропонував поліцейським неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.


3 березня близько 00:50 поліцейські сектору реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області по вулиці Мелітопольське шосе в місті Бердянськ зупинили автомобіль за недотримання Правил дорожнього руху. За кермом знаходився мешканець Бердянська 1990 року народження, який був з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Під час складання адміністративного протоколу, громадянин запропонував поліцейським неправомірну вигоду в розмірі 1000 гривень. Цей факт був  задокументований. На місці події працювала слідчо-оперативні група відділу поліції.

На правопорушника складено адміністративний протокол за ознаками ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок