Житель району отримав кримінальну відповідальність за хибний виклик поліції

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
05.03.2020 · 11:52 · переглядів - 498

Як раніше вже повідомлялось, 30.01.2020  до суду скеровано обвинувальний акт відносно 52 –річного мешканця м.Бердянськ, який в кінці грудня 2019 завідомо неправдиво повідомив  до відділу поліції про вчинення особливо тяжкого злочину.


Ввечері 18 грудня 2020 за телефоном 102 було отримано анонімне повідомлення від чоловіка про те, що в одному із  населених пунктів Бердянського району у дворі домоволодіння знаходиться скривавлений труп жінки з ознаками насильницької смерті, а поруч без наглядно розгулює малолітня дитина.

За тривогою було невідкладно піднято весь особовий склад відділу поліції. Крім того на місце події також терміново виїхало керівництво поліції та прокуратури. По приїзді було перевірено  всі домоволодіння розташовані за вказаною у заяві вулиці, опитано понад 70 мешканців села. За результатами перевірки будь-яких ознак вчинення насильницьких злочинів не виявлено, а правопорушення є хибним.

Тоді правоохоронцями було перевірено номер телефону з якого було здійснено дзвінок. І вже через 30 хвилин було встановлено громадянина причетного до його здійснення. На момент виявлення чоловік знаходився на підпитку.  Встановивши особу правопорушника встановлено що чоловік вже раніше потрапляв у поле зору працівників поліції та мав судимості за вчинення хуліганських дій.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва та справедливому розгляду справи судом, обвинуваченого притягнуто до кримінальної відповідальності.

Прокурор Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області
Ігор Олександрович Власов




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок