Карантин! В Бердянську закрито освітні заклади, установи культури, центри розваг

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.03.2020 · 13:26 · переглядів - 5813

На засіданні комісії з ТЕБ та НС, згідно з Постановою Кабінету міністрів, в Бердянську запроваджено карантинні заходи. Освітній процес призупинено.


Освітні заклади всіх типів та форм власності в період з 12-го березня по 3-тє квітня відправлено на карантин. В дитячих закладах освіти, паралельно з карантином оголошено канікули. За словами начальника відділу освіту Володимира Липського це зроблено з метою недопущення відставання учнів від навчального плану. Крім того, рекомендовано організувати навчання на дистанційній основі.

На період карантину культ-масові заходи, музеї, кінотеатри та вистави відміняються та не будуть функціювати

З метою запобігання поширення коронавірусу в Бердянську, окрім закладів освіти, обмеження вводяться і в установих культури, дитячих розважальних центрах, кінотеатрах та ін. Виконання Постанови Кабміну та рішення комісії з ТЕБ та НС будуть контролюватись.

На вокзалах, в громадському та залізничному транспорті проводитиметься дезінфекція

На залізничному та авто- вокзалах має систематично проводитись дезінфекція. На залізничному транспорті ці заходи вже виконуються. В міському громадському транспорті, після кожного рейсу, в транспортному засобі повинно проводитись вологе прибирання та провітрювання салону. Водіям та кондукторам рекомендовано працювати в масках. Перед виходом на рейс персонал має пройти медичну перевірку з вимірюванням температури тіла.

Керівникам підприємств, установ організацій рекомендовано перевести співробітників на дистанційну роботу

За інформацією медиків на території Бердянської ОТГ не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус.

Повний перелік карантинних заходів, після внесення правок і доповнень, буде опубліковано на офіційному сайті Бердянської міської ради.

В завершенні роботи засідання міський голова Володимир Чепурний звернувся до мешканців міста і наголосив, що всі карантинні заходи носять превентивний характер і покликані не допустити виникнення та поширення в місті коронавірусу.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024
24 березень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок