В порт Бердянськ зайшли судна з Італії. Екіпаж здоровий

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.03.2020 · 13:47 · переглядів - 7111

В порту Бердянськ, філією Адміністрації морських портів України проведено брифінг з журналістами з приводу заходу суден, які прямують з Італії. Згідно медичних декларацій весь екіпаж здоровий.

В порт Бердянськ зайшли судна з Італії. Екіпаж здоровий

Заступник начальника Бердянської філії Адміністрації морських портів України Віталій Бур'ян підкреслив, що існує чіткий протокол перевірки судна та екіпажу, яке зайшло в порт. Першими на борт піднімаються фахівці санітарно-карантинного відділу, які перевіряють фізичний стан членів екіпажу. Екіпаж судна, яке прийшло з Італії здоровий. Більше того, за інформацією портовиків, члені екіпажу весь час перебували на судні під час завантаження в Італії і територією міста не пересувались. 

Також підкреслено, що на одному з інших суден, яке вже перебуває в порту з Лівану, проводиться перевірка деяких членів екіпажу, які мають симптоми застуди. Їх стан задовільний, потреби в госпіталізації, на даний момент немає. Всі члени екіпажу перебувають на судні. Крім того, головний лікар БТМО Дмитро Єгоров також запевнив, що жодних приводів для хвилювань не має. Задіяно всі необхідні профілактичні заходи, а медики працюють згідно протоколу МОЗ.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок