В Бердянському морському торговельному порту запроваджено обмежувальні заходи

По матеріалам прес-служби БМТП
16.03.2020 · 12:21 · переглядів - 3974

На нараді з начальниками відділів, під головуванням керівника підприємства Олександра Трощенкова ухвалено рішення, з метою запобігання поширення коронавірусу запровадити на підприємстві обмежувальні заходи.


Відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров'я і Президента Володимира Зеленського по всій країні запроваджуються обмежувальні заходи. Одним з найбільш дієвих засобів профілактики поширення коронавірусу є максимальне обмеження будь-яких контактів, уникнення масових скупчень людей.

У зв'язку з цим керівництвом ДП “БМТП” ухвалено рішення дозволити своїм співробітникам працювати дистанційно. В першу чергу це стосується фахівців, яким більше 60 років, спеціалістам із хронічними захворюваннями, які віднесені до зони ризику, матерям-одиначкам. Решті співробітників дозволено працювати дистанційно на розсуд безпосереднього керівника. Крім того, скорочено кількість відряджень та скасовано проведення будь-яких масових заходів.

Керівник підприємства Олександр Трощенков підкреслив, що ці заходи є вимушеними, тому портовики мають серйозно віднестись до ухваленого рішення і неухильно його дотримуватись. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок