Робоча комісія провела аналіз виконання суб’єктами господарювання міста карантинних заходів

По матеріалам пресс-службы исполкома
17.03.2020 · 09:12 · переглядів - 1419

Створена розпорядженням міського голови робоча комісія для здійснення аналізу виконання суб’єктами господарювання рішення постійної міської комісії з питань ТЕБ та НС щодо призупинення діяльності розважальних закладів, дитячих атракціонів, ігрових зон, а також кінотеатрів, дискотек, ігрових та комп’ютерних центрів розповіла про результати сьогоднішнього моніторингу.


Робоча комісія у складі представників міського управління ГУ Держпродспоживслужби, національної поліції, міського управління ДСНС, адміністративного відділу виконкому та управління праці і соціального захисту населення здійснила відвідування кількох об’єктів розважальних закладів.

Нагадаємо, що зранку відбулась оперативна нарада про стан справ у місті у зв’язку із запровадженням карантинних заходів, як вони виконуються, чи потрібно посилювати карантинні заходи на прикладі рішень інших міст, де закриваються заклади громадського харчування. “Були повідомлення, що не всі розважальні заклади припинили діяльність згідно рішення міської ТЕБ та НС та рішень Уряду і обласної держадміністрації і діти масово відвідують заклади”, - відзначив Олексій Холод.

Представниця Бердянського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області поінформувала, що сьогодні відвідані заклади розваг не працюють, всі виконали рішення комісії.

У свою чергу Юлія Орлова, начальник управління економіки виконкому повідомила, що спеціалістами управління був у п’ятницю надісланий суб’єктам господарювання витяг рішення комісії щодо припинення діяльності та посилення заходів з поточної дезінфекції в місцях масового скупчення людей. Моніторинг показав, що всі ринки міста проводять щогодини заходи з дезінфекції поверхонь (поручні, дверні ручки тощо), у мережевих супермаркетах з’явилися дезінфікуючі засоби в торговельних залах, проводиться дезінфекція торгових залів, в деяких працівники вже забезпечені масками. Також окрім шкіл, садків, позашкільних закладів міста не працюють і приватні навчальні центри.

Підсумовучи засідання секретар міської ради Олексій Холод зауважив, що всі окреслені заклади виконують рішення міської комісії з ТЕБ на НС - "Але продовжуємо контролювати всі ці карантинні заходи і робоча комісія має обов’язково здійснювати виїзд щодня, поки тривають профілактичні заходи в місті".

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок