Через пандемію "Бердянськводоканалу" вперше відмовили в безповоротній фін допомозі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.03.2020 · 10:00 · переглядів - 4775

На позачерговій сесії міської ради депутатам пропонувалось виділити 5 мільйонів фінансової допомоги на безповоротній основі КП “Бердянськвооканал”. Через загрозу поширення коронавірусу депутати відмовились підтримувати таке рішення.


За інформацією керівника водоканалу Олександра Македонського ці кошти планувалось направити на погашення заборгованості перед облводоканалом, яка утворилась в минулому році через невідповідність тарифу. Крім того, рівень проплати населення за воду становить 83%, що негативно впливає на фінансові показники підприємства.

Депутат Ксенія Буханова першою висловила нерозуміння позиції облводоканалу, який під час карантинних заходів в Україні вимагає погашення боргу та доцільністю винесення самого проекту рішення на розгляд депутатського корпусу. На її думку, в умовах, коли залишається невідомим, як сильно вдарить пандемія по Україні і Бердянську, витрачати мільйони гривень міських коштів вкрай недоцільно. Необхідно максимально скоротити всі видатки, щоб в бюджеті залишався резерв.

Більшість депутатів висловила аналогічну позицію. Тож в підсумку, депутати не підтримали надання безповоротної фінансової допомоги КП “Бердянськводоканал”.

Тэги: водоканал



Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок