У Києві введуть стан надзвичайної ситуації — КМДА

По матеріалам Громадського
20.03.2020 · 11:49 · переглядів - 1467

Київська міська державна адміністрація ухвалила рішення про введення надзвичайної ситуації, документи проходять юридичні процедури.


Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

 - Насправді, рішення про надзвичайну ситуацію введено державною надзвичайною комісією по всій території країни 10 березня. А ми позавчора підтвердили посилення обмежувальних заходів і ввели надзвичайну ситуацію на території міста Києва, —пояснив Поворозник.

Усі заходи, які є за надзвичайної ситуації, у Києві вже впроваджуються.

Надзвичайна ситуація — порушення нормальних умов життя і діяльності людей на об'єктах або територіях, внаслідок аварії, катастрофи, епідемії, стихійного лиха, епізоотії, епіфітотії, великої пожежі, застосування засобів ураження, що призвели або можуть призвести до втрат.

Наразі в Україні офіційно підтверджено 26 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (15), Житомирській (2), Київській (2), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (1) областях і в Києві (3). Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — у Чернівецькій.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок