В Бердянську тестування на COVID-19 – лише за призначенням лікаря

По матеріалам БТМО
27.03.2020 · 10:20 · переглядів - 3651

Оприлюднення інформації щодо надходження першої партії експрес тестів для виявлення наявності в організмі хворого коронавірусу COVID-19, до КНП «БТМО» викликало шквал прохань і навіть вимог негайно здійснити тестування.


Реагуючи на таку цілком зрозумілу зацікавленість бердянців і мешканців регіону, адміністрація вимушена дати наступне роз’яснення.

Тестування щодо наявності коронавірусу COVID-19 здійснюється вразі реальної обґрунтованої потреби лише за показаннями громадянам, за чиїм станом здоров’я лікарем прийняте рішення про госпіталізацію за підозрою зараження коронавірусом COVID-19.

Зважаючи на цілком зрозуміле бажання громадян мати вичерпну інформацію про стан свого здоров’я та у будь-який спосіб убезпечитися від інфікування коронавірусом COVID-19, медики, тим не менш, закликають не нагнітати ситуацію, не роздмухувати безпідставний ажіотаж, не поширювати абсурді припущення і плітки. Тестування за необхідності буде здійснюватися БЕЗКОШТОВНО, за показаннями і рішенням лікарів.

Закликаємо суворо дотримуватися карантину, піклуватися про власне здоров’я і здоров’я своїх близьких, за можливості залишатися вдома. Разом ми подолаємо біду.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок