Під стінами мерії підприємці просять відкрити авторинок

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.03.2020 · 10:48 · переглядів - 7860

З ранку 30-го березня під стінами мерії зібралась група підприємців, які працюють на авто та залізному ринку з проханням до міської влади надати їм дозвіл на роботу.

Під стінами мерії підприємці просять відкрити авторинок

Підприємці аргументують свою позицію тим, що продавець і покупець між собою будуть знаходитись на відстані 1,5 метра і працюють вони на відритому повітрі. Звернутись до міської влади людей змусило тяжке фінансове становище.

Голова профільної депутатської комісії Іван Братеньков поспілкувався з підприємцями і пообіцяв розглянути звернення громадян на комісії. Заступник міського голови Юлія Дойнова також вийшла до людей і з приводу звернення підприємців зазначила, що з приводу відкриття ринків міська влада очікує рекомендацій з області.

В.о. заступника начальника Бердянського відділку поліції Олександр Фурса зазначив, що підприємці норми закону не порушували — люди збиралась групами по 8-9 чоловік. Про відповідальність за порушення карантинних заходів у відповідності з адміністративним та кримінальним законодавством людей попереджено.

На засіданні комісії з підприємницької діяльності звернення підприємців розглянули. Головний лікар ТМО Дмитро Єгоров в черговий раз наголосив, що він, як медик, продовжує виступати за жорсткий карантин. Відкритий мобільний пункт МНС для розміщення пацієнтів підтверджує серйозність ситуації. Математичні прорахунки поширення коронавірусу в Україні, поки що, невтішні, тому лише жорсткий карантин може дозволити уникнути масового інфікування громадян.

Депутати профільної комісії встали на сторону підприємців і звернулись до комісії з питань ТЕБ та НС розглянути можливість відкриття ринків в Бердянську. Крім того, комісія звернулась до приватних підприємців, які здають в оренду площі та інше майно, на період карантину відмінити збір орендної плати.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок