Рецидивіст відповість за крадіжку зі зломом в суді

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
31.03.2020 · 12:11 · переглядів - 966

Бердянською місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка поєднана з проникненням в житло).


Відтак, 35-річний мешканець м.Бердянськ будучи раніше засудженим за вчинення різного роду умисних корисливих злочинів, судимість за вчинення яких в установленому законом порядку не знята та не погашена, на шлях виправлення не став, відповідних висновків для себе не зробив та знову вчинив умисний корисливий злочин за наступних обставин.

В середині лютого 2020, знаходячись на території СОТ «Дружба» в м. Бердянськ, вищевказаний чоловік переліз через паркан, що огороджує одну з дачних ділянок СОТ.

Далі, продовжуючи свій злочинні дії, знаходячись, безпосередньо на території вказаної дачної ділянки, викрав належне власнику ділянки майно.

Відразу після цього, крадій з викраденим майном з місця скоєння злочину зник, розпорядившись ним на власний розсуд, чим завдав потерпілому майнову шкоду.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури

Ігор Олександрович Власов




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок